• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Autobeveiliging

Dé specialist op het gebied van diefstal beveiliging

U kunt vast en zeker genoeg redenen bedenken om uw eigen auto of uw complete wagenpark te voorzien van een gps tracker. Beveiliging boven alles! U wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar uw auto kan gestolen worden. Met een gps tracker van Trackpointer weet u tenminste zeker dat de dieven niet ver zullen komen. U maakt het de politie wel heel gemakkelijk. Een uitgebreide zoektocht is niet meer nodig, uw voertuig is binnen een mum van tijd teruggevonden. Onbeschadigd in de meeste gevallen, want er is tenslotte snel actie ondernomen.

GPS auto beveiliging

De beste GPS trackers kopen voor het volgen en monitoren van auto’s? Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. U kunt uw waardevolle objecten beveiligen met een GPS tracker van Trackpointer. Maar met een GPS trackingsysteem van Trackpointer bent u ook verzekerd van een veilig gevoel voor mens en dier. In ons eigen ontwikkelde fleet management platform mytrackpointer.nl kunt u eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk uw systemen volgen.

Vraag offerte aan

Auto's kunnen voorzien worden van een GPS tracker

Auto volgsysteem

Uw kostbare auto op afstand volgen en beveiligen is met het autovolgsysteem van Trackpointer uitermate simpel. Het enige dat u nodig heeft is een auto volgsysteem en een inlogcode voor het online platform. Online ziet u binnen een mum van tijd waar uw wagen zich bevindt. Uw leaseauto’s, trouwwagens, huurauto’s, limousines of taxi’s zijn veilig onder uw toeziend oog. Een aantal redenen om uw eigen voertuig of uw complete wagenpark te voorzien van een auto volgsysteem kunt u vast en zeker bedenken. Dat uw waardevolle bezittingen gestolen worden, dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Met een auto volgsysteem van Trackpointer weet u tenminste zeker dat de dieven niet ver zullen komen. De politie zal u dankbaar zijn. Een uitgebreide zoektocht is niet meer nodig, uw auto’s zijn binnen een mum van tijd teruggevonden. Onbeschadigd in de meeste gevallen, want er is tenslotte snel actie ondernomen.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Autobeveiliging

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.