Fiets beveiliging

Wij horen regelmatig dat het lokaliseren van kleine objecten zonder eigen accuvoorziening een probleem is voor veel van onze klanten. Op GPS gebaseerde volgsystemen waren te duur of te groot door batterypacks en moesten telkens worden opgeladen. Bluetooth had niet genoeg bereik om effectief ingezet te worden, omdat positionering pas mogelijk is zodra het object in de buurt is van een transponder.

Door goed naar de verschillende wensen van bedrijven te luisteren en deze wensen te combineren hebben wij een ideale, stand-alone en betaalbare/goedkope oplossing voor alle soorten objecten: De 123-track.

De 123-track is een kleine, zeer robuuste en waterdichte zender die eenvoudig kan worden gemonteerd op nagenoeg ieder object. Denk hierbij aan Fietsen, auto’s, scooters, aanhangwagens, containers, etc.

Fietsbeveiliging

123-track

De 123-track is IP68 gecertificeerd, waardoor inzet onder extreme omstandigheden geen probleem is. Er zijn twee varianten ontwikkeld, een 123-track met 2 posities per dag en een 123-track met 5 posities per dag. Deze varianten hebben respectievelijk een accuduur van 5 en 3 jaar. Bij diefstal kan het aantal posities van een 123-track opgehoogd worden zodat het gestolen object nagenoeg real-time is te positioneren. De plaatsbepaling van een 123-track geschiedt door middel van het nieuwe LoraWAN netwerk van KPN.

De locatie van een 123-track is nauwkeurig tussen de 20 en 200 meter en ziet u terug via de mobiele app en de beveiligde webportaal van 123-track. U ziet zo eenvoudig waar uw 123-track zich bevindt.

Voor meer informatie 123-Track_A5_flyer