• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Bootbeveiliging

Dé specialist op het gebied van diefstal beveiliging

De belangrijkste eigenschap van een boot gps tracker is, naast het verschaffen van noodzakelijke informatie om een vermiste boot snel terug te vinden, dat hij goed functioneert in een vochtige omgeving. Een waterdichte behuizing is voor Trackpointer vanzelfsprekend. Op het water is bovendien niet altijd een goede stroomvoorziening aanwezig. Een flinke batterij is daarom vast onderdeel van de gps tracker op een vaartuig.

Buitenboordmotoren beveiligen tegen diefstal

Uiteraard kan het vaartuig zelf gestolen worden, maar ook buitenboordmotoren zijn regelmatig doelwit van het dievengilde. Een goede beveiliging in de vorm van een boot gps tracker is daarom een must voor iedere booteigenaar. De compacte tracker kan zowel in de boot zelf als in de buitenboordmotor worden geplaatst. Trackpointer zorgt ervoor dat de precieze locatie van uw boot of motor op ieder moment achterhaald kan worden. De gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. De politie en u hebben de gestolen boot of buitenboordmotor binnen een mum van tijd teruggevonden. Waarschijnlijk zonder enige schade. U heeft tenslotte razendsnel actie ondernomen!

Vraag vrijblijvende offerte aan

Speciale GPS tracker met zonnepaneel is zeer geschikt voor boten en schepen

GPS for control: optimale bescherming

Traditionele oplossingen kunnen diefstal preventie vaak niet verhinderen. Met de beveiligingsoplossingen van AN Products & Services is een voertuig, vaartuig of werktuig dat onrechtmatig van eigenaar wisselt gemakkelijk terug te vinden.

De beveiligingsoplossingen van AN Products & Services bieden optimale bescherming door zorgvuldige afstemming en samenwerking tussen alle betrokken partijen. De beveiligingsoplossingen voldoen aan verschillende gestelde keuringsvoorschriften, mogelijkheid tot koppeling aan een particuliere alarmcentrale behoort tot de mogelijkheden.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Bootbeveiliging

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.