• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Fietsbeveiliging

Dé specialist op het gebied van diefstal beveiliging

Wij horen regelmatig dat het lokaliseren van kleine objecten zonder eigen accuvoorziening een probleem is voor veel van onze klanten. Op GPS gebaseerde volgsystemen waren te duur of te groot door batterypacks en moesten telkens worden opgeladen. Bluetooth had niet genoeg bereik om effectief ingezet te worden, omdat positionering pas mogelijk is zodra het object in de buurt is van een transponder.rnrnDoor goed naar de verschillende wensen te luisteren en deze wensen te combineren hebben wij een ideale, stand-alone en betaalbare/goedkope oplossing voor alle soorten objecten: De Trackpointer LoRa Tag Move

GPS beveiliging fiets

Met een gps tracker voor uw fiets bent u verzekerd van een veilig gevoel. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken om uw mooie (nieuwe) fiets. Waar de fiets zich ook bevindt, u houdt altijd gemakkelijk een oogje in het zeil met het track en trace systeem van Trackpointer

Fiets beveiliging met gps tracker

De beste GPS trackers kopen voor het volgen en monitoren van fietsen? Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. U kunt uw waardevolle objecten beveiligen met een GPS tracker van Trackpointer. Maar met een GPS trackingsysteem van Trackpointer bent u ook verzekerd van een veilig gevoel voor mens en dier. In ons eigen ontwikkelde fleet management platform kunt u eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk uw systemen volgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Fietsbeveiliging met een GPS tracker van Trackpointer

GPS for control: optimale bescherming

Traditionele oplossingen kunnen diefstal preventie vaak niet verhinderen. Met de beveiligingsoplossingen van AN Products & Services is een voertuig, vaartuig of werktuig dat onrechtmatig van eigenaar wisselt gemakkelijk terug te vinden.

De beveiligingsoplossingen van AN Products & Services bieden optimale bescherming door zorgvuldige afstemming en samenwerking tussen alle betrokken partijen. De beveiligingsoplossingen voldoen aan verschillende gestelde keuringsvoorschriften, mogelijkheid tot koppeling aan een particuliere alarmcentrale behoort tot de mogelijkheden.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Fietsbeveiliging

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.