• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Koppelingen en IT-integraties

Koppel externe systemen aan ons platform

Informatie over je objecten op al je systemen

Met koppelingen en IT-integraties nemen we je nog wat extra werk uit handen. Met deze koppelingen of integraties zorgen we dat de informatie over je objecten via ons platform naar andere systemen van je bedrijf worden gestuurd. Andersom is ook mogelijk, in dat geval communiceren de systemen hun informatie naar ons platform. Veel voorkomende voorbeelden zijn koppelingen met API, CRM en ERP. Door een korte testperiode zijn deze koppelingen en integraties snel operationeel. Met een standaard API koppeling kun je soms zelfs meteen aan de slag. Staat je gewenste koppeling hier niet tussen? Dan denken we graag met je mee. Neem daarvoor contact met ons op. Dit zijn de voordelen:

Bekijk de voordelen

Efficiënter werken

De juiste koppelingen geven je een beter overzicht over je objecten. Dat betekent dat je je objecten efficiënter kan inzetten. Zo bespaar je onnodige kosten.

Betaalbare oplossing

Goed inzicht in je objecten is belangrijk. Transparante kosten ook. Daarom zorgen we voor een betaalbare oplossing voor jou en je bedrijf.

Snel operationeel

Door de korte testperiode zijn de koppelingen vaak snel operationeel. Soms kun je zelfs meteen aan de slag met een standaard API-koppeling.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Koppelingen en IT-integraties

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.