• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Motor beveiliging

Dé specialist op het gebied van diefstal beveiliging

Motoren zijn helaas nogal populair onder dieven. De motorfietsenbranche kenmerkt zich door een hoog percentage diefstallen. De tweewielers zijn vrij eenvoudig te stelen en bovendien makkelijk te verkopen. Een alarm of slot houdt menig dief bovendien niet tegen. Motoren zijn makkelijk te verplaatsen en een reactie van de eigenaar of politie op het alarm komt vaak te laat.rnrnEen gps tracker op uw motor is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. De positie van de tweewieler kan op ieder moment door u als eigenaar achterhaald worden. Zo hebben u en de politie het voertuig snel en waarschijnlijk zonder schade teruggevonden.

Motor beveiligen tegen diefstal

Een motor gps tracker kan door zijn compacte formaat gemakkelijk verborgen worden. Bovendien is hij niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. U kunt met een gerust hart motorrijden én uw waardevolle tweewieler parkeren zonder u zorgen te maken dat u hem kwijt raakt. Dit alles dankzij een GPS tracker-motor. Met de motorbeveiliging oplossing van Trackpointer houden wij daar namelijk zicht op. Trackpointer heeft met de Boomerang een motor beveiliging systeem ontwikkeld die voorzien is van alle nieuw technologieën.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een GPS tracker voor uw motor is een goede manier om uw motor te beveiligen tegen diefstal

GPS for control: optimale bescherming

Traditionele oplossingen kunnen diefstal preventie vaak niet verhinderen. Met de beveiligingsoplossingen van AN Products & Services is een voertuig, vaartuig of werktuig dat onrechtmatig van eigenaar wisselt gemakkelijk terug te vinden.

De beveiligingsoplossingen van AN Products & Services bieden optimale bescherming door zorgvuldige afstemming en samenwerking tussen alle betrokken partijen. De beveiligingsoplossingen voldoen aan verschillende gestelde keuringsvoorschriften, mogelijkheid tot koppeling aan een particuliere alarmcentrale behoort tot de mogelijkheden.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Motor beveiliging

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.