• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Trackpointer voordat het fout gaat!

Trackpointer caravan en camper beveiliging

Het aantal diefstallen van campers en caravans is de laatste jaren explosief gestegen. De huizen op wielen staan helaas nogal hoog op de verlanglijst van dieven.

Trackpointer helpt

Trackpointer zorgt er graag voor dat de positie van je kostbare bezit op ieder moment achterhaald kan worden. En dat op een simpele en doeltreffende manier. Door het aanbrengen van een peilzender is het zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor je kostbare bezit. Zo vind je de camper of caravan snel weer terug in het geval van diefstal. Je kunt tenslotte snel actie ondernemen.

Bescherm je bezittingen

Trackpointer denkt met het caravan- en camperbeveiligingsysteem graag met je mee om je waardevolle bezittingen zo goed mogelijk te beveiligen. De caravan- en camperbeveiliging van Trackpointer is uitgerust met een zeer sterke combinatie van opsporingstechnieken. Door deze gecombineerde technieken is traceren in gebouwen, loodsen nu ook mogelijk. De peilzender is zeer compact hierdoor kan het eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden. Ook werkt het systeem draadloos. Permanente stroomvoorziening is bij een caravan en camper immers problematisch.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit nieuwsbericht en de oplossingen van Trackpointer in combinatie met een gps-tracker? Dan kun je contact opnemen via ons contactformulier, via de e-mail of via 0344-848986. Wij reageren zo snel mogelijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Neem contact op

  • Ik wil meer info over:
  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.