Auto volgsysteem

Uw kostbare auto op afstand volgen en beveiligen is met het autovolgsysteem van Trackpointer uitermate simpel. Het enige dat u nodig heeft is een auto volgsysteem en een inlogcode voor het online platform. Online ziet u binnen een mum van tijd waar uw wagen zich bevindt. Uw leaseauto’s, trouwwagens, huurauto’s, limousines of taxi’s zijn veilig onder uw toeziend oog.

Een aantal redenen om uw eigen voertuig of uw complete wagenpark te voorzien van een auto volgsysteem kunt u vast en zeker bedenken. Dat uw waardevolle bezittingen gestolen worden, dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Met een auto volgsysteem van Trackpointer weet u tenminste zeker dat de dieven niet ver zullen komen. De politie zal u dankbaar zijn. Een uitgebreide zoektocht is niet meer nodig, uw auto’s zijn binnen een mum van tijd teruggevonden. Onbeschadigd in de meeste gevallen, want er is tenslotte snel actie ondernomen.

Het bijhouden van de rittenadministratie kan ook een reden zijn om een auto volgsysteem in gebruik te nemen. De belastingdienst stelt tegenwoordig hoge eisen aan werkgevers. De administratie dient uiteraard op orde te zijn. Het privégebruik van bedrijfsauto’s moet bijvoorbeeld worden gecontroleerd. Een auto volgsysteem is de oplossing.

Productaanbod Trackpointer

Voertuig