GPS tracker boot

De belangrijkste eigenschap van een boot gps tracker is, naast het verschaffen van noodzakelijke informatie om een vermiste boot snel terug te vinden, dat hij goed functioneert in een vochtige omgeving. Een waterdichte behuizing is voor Trackpointer vanzelfsprekend. Op het water is bovendien niet altijd een goede stroomvoorziening aanwezig. Een flinke batterij is daarom vast onderdeel van de gps tracker op een vaartuig.

Uiteraard kan het vaartuig zelf gestolen worden, maar ook buitenboordmotoren zijn regelmatig doelwit van het dievengilde. Een goede beveiliging in de vorm van een boot gps tracker is daarom een must voor iedere booteigenaar.

De compacte tracker kan zowel in de boot zelf als in de buitenboordmotor worden geplaatst. Trackpointer zorgt ervoor dat de precieze locatie van uw boot of motor op ieder moment achterhaald kan worden. De gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. De politie en u hebben de gestolen boot of buitenboordmotor binnen een mum van tijd teruggevonden. Waarschijnlijk zonder enige schade. U heeft tenslotte razendsnel actie ondernomen!

Productaanbod Trackpointer

Voertuig