GPS Tracker scooter

De scooterbranche kenmerkt zich door een hoog percentage diefstallen. De voertuigen zijn helaas nogal populair onder dieven. Dit omdat ze vrij eenvoudig te stelen zijn en bovendien makkelijk te verkopen. Een stevig slot en een alarminstallatie houden criminelen helaas niet bij uw voertuig vandaan. Verplaatsen van scooters gaat snel en makkelijk en de eigenaar of politie komt vaak te laat.

Trackpointer zorgt er voor dat de positie van uw tweewieler op ieder moment achterhaald kan worden. Een scooter gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. Zo kan uw voertuig snel en waarschijnlijk schadeloos teruggevonden worden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen met uw GPS tracker-scooter!

Een scooter gps tracker is niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. Hij kan door zijn compacte formaat gemakkelijk verborgen worden in het voertuig. U kunt voortaan dus zorgeloos scooterrijden én uw waardevolle tweewieler neerzetten waar u maar wilt. Bang te zijn dat u hem kwijtraakt, hoeft niet meer.

Productaanbod Trackpointer

Voertuig