Maritiem tracking

Een gps tracker aan boord van een vaartuig moet natuurlijk goed kunnen functioneren in een vochtige omgeving. Dat is misschien wel de belangrijkste eigenschap ervan. Daarnaast moet het apparaatje uiteraard de juiste informatie verschaffen om de boot vlot te traceren. Voor Trackpointer is het daarom vanzelfsprekend dat bij maritiem tracking gebruik wordt gemaakt van een waterdichte behuizing.

Dieven zijn helaas gek op schepen. Daar bent u als eigenaar van een vaartuig mooi klaar mee. Als uw waardevolle bezit wordt meegenomen zonder uw toestemming, bent u daar waarschijnlijk behoorlijk van ondersteboven. Een goede beveiliging in de vorm van een gps tracker is daarom een must voor iedere kapitein. Maritiem tracking is op deze manier een fluitje van een cent.

Maritiem tracking kan gemakkelijk in ieder vaartuig geplaatst worden. De precieze locatie van uw vloot kan op ieder gewenst moment van de dag achterhaald worden. Trackpointer biedt zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel. De politie en u hebben uw gestolen schip binnen een mum van tijd teruggevonden. Waarschijnlijk zelfs zonder dat er schade is aangericht. Dit omdat u razendsnel actie heeft ondernomen!

Productaanbod Trackpointer

Voertuig