Schepen traceren

De belangrijkste eigenschap van een gps tracker aan boord van schepen is, naast de juiste informatie verschaffen om schepen traceren, dat hij goed functioneert in een vochtige omgeving. Een waterdichte behuizing is voor Trackpointer daarom vanzelfsprekend. Op het water is bovendien niet altijd een goede stroomvoorziening aanwezig. Een flinke batterij is dus vast onderdeel van de gps tracker aan boord.

Schepen zijn helaas nogal populair onder dieven. U moet er natuurlijk niet aan denken dat uw waardevolle schip wordt meegenomen zonder uw toestemming. Een goede beveiliging in de vorm van traceren is daarom een must voor iedere kapitein. Schepen traceren is op deze manier een fluitje van een cent.

De tracker kan gemakkelijk in het schip geplaatst worden. Trackpointer zorgt er voor dat de precieze locatie van uw kostbare bezit op ieder moment achterhaald kan worden. Het schip traceren doet Trackpointer voor u. Dit is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel. Traceren doen de politie en u binnen een mum van tijd. Waarschijnlijk zonder enige schade. U heeft tenslotte razendsnel actie ondernomen!

Productaanbod Trackpointer

Voertuig