Track en Trace auto

Het enige dat u nodig heeft om uw wagenpark op afstand te kunnen volgen en beveiligen, is een auto volgsysteem en een inlogcode voor het online platform van Trackpointer. Online ziet u vervolgens precies waar uw wagen zich bevindt. Uw leaseauto, trouwwagen, huurauto, limousine of taxi is van nu af aan veilig onder uw toeziend oog.

Dat uw waardevolle bezittingen gestolen worden, dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Een aantal redenen om uw eigen auto of uw complete wagenpark te voorzien van track en trace kunt u daarom vast en zeker bedenken. Met track en trace auto van Trackpointer weet u in elk geval zeker dat de dieven niet ver zullen komen. Een uitgebreide zoektocht is niet meer nodig, uw auto is binnen een mum van tijd teruggevonden. Onbeschadigd in de meeste gevallen, want er is tenslotte snel actie ondernomen. De politie zal u dankbaar zijn.

Het bijhouden van de rittenadministratie kan ook een reden zijn om track en trace in gebruik te nemen. De belastingdienst stelt tegenwoordig hoge eisen aan werkgevers. De administratie dient uiteraard op orde te zijn. Het privégebruik van bedrijfsauto’s moet bijvoorbeeld worden gecontroleerd. Track en trace biedt de oplossing.

Productaanbod Trackpointer

Voertuig