• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Asset tracking

De specialist op het gebied van asset tracking

Asset tracking is het volgen van je objecten. Bijvoorbeeld van voertuigen, machines, containers of ander materieel. Je monitort ze en daardoor krijg je inzicht in de locaties van je objecten. Je kunt je objecten daarbij live volgen, maar je kunt ook terugkijken en aantonen waar een object is geweest. Zo heb je de volgende keer geen discussies meer over de inzet van je materieel. Vaak gaat het hier om objecten die geen eigen voeding hebben, want onze systemen zijn compact en draadloos. Maar ook voor grotere objecten kunt u bij ons terecht voor asset tracking.

Zo werkt asset tracking bij Trackpointer

Constant tracken of meerdere meldingen per dag ontvangen? Aan jou de keuze. Je kunt je objecten altijd volgen, of je ontvangt op vaste momenten een bericht met de locatie. Dat gebeurt via ons online platform. In combinatie met het platform kun je ook vaste gebieden instellen waarin je objecten zich normaal gesproken bevinden. Als een object dat gebied verlaat, krijg je een melding. Ontvang je liever al meteen een melding zodra het object in beweging komt? Ook dat is mogelijk. Diefstalbeveiliging is daarmee ook een onderdeel van asset tracking.

Meer informatie

Volg je objecten via ons online platform

Via ons online platform kun je je objecten volgen. Om objecten te kunnen volgen zetten we hardware in. Dit zijn trackers die op het gps-netwerk of LoRa-netwerk werken. Onze hardware voor asset tracking bestaat uit een compacte en draadloze tag of gps-tracker. Je plaatst die in je voertuig of object. Dat is snel geregeld, want er is geen installatie nodig.

Overzicht over materieel voor hovenier X

Hovenier X heeft verschillende soorten materieel in zijn bezit. Bijvoorbeeld bladblazers en bosmaaiers. Voor zijn overzicht wil hij weten weten waar zijn materieel zich bevindt. En stel: er wordt iets uit zijn bus gestolen, dan wil hij dat snel terug kunnen vinden. Via ons platform heeft hij zones ingesteld. Komt zijn materieel daarbuiten? Dan ontvangt hij direct een melding. Zo heeft hij meer overzicht en kan hij direct actie ondernemen bij diefstal.

Garage Y weet waar haar auto’s zijn tijdens proefritten

Als klanten een proefrit maken met een auto, is het voor garage Y handig om te weten waar zij zich bevinden. De garage gebruikt asset tracking daarom om hun auto’s te volgen. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de actuele locaties van de auto’s. Goed voor het overzicht en prettig als extra beveiliging.

Ook beginnen met asset tracking? Trackpointer helpt je op weg

Trackpointer biedt je een complete dienstverlening waarbij je eenmalig in de hardware investeert. We geven je een transparant overzicht en je hebt geen kosten achteraf. De volgende producten zijn geschikt voor asset tracking:

Vraag een offerte aan

Arie de Vree

Owner / Consultant

Neem contact op

  • Ik wil meer info over:
  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.