• Hoge kwaliteit
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Veilig in gebruik
 • App compatible

Zorgeloos genieten?

Zonder vast te zitten aan een abonnement!

Wilt u uw camper of caravan altijd in het oog houden en met gemoedsrust kunnen reizen? Onze GPS tracker is precies wat u nodig heeft! Speciaal ontwikkeld voor campers en caravans, wordt deze tracker gebruiksklaar geleverd, inclusief een handige webapplicatie en app.

Geen abonnement standaard inclusief communicatiekosten

Bij TrackPointer geloven we in flexibiliteit, daarom kunt u kiezen uit verschillende pakketten.

Hoewel er geen vaste abonnementskosten zijn, zijn er wel communicatiekosten verbonden aan het gebruik van de GPS Tracker (via de simkaart). De simkaart is noodzakelijk voor de locatiedoorgifte en de communicatie tussen de GPS-tracker en het platform/app. Zonder de simkaart functioneert de tracker niet. We leveren standaard een simkaart mee om u gemoedsrust te bieden, zodat u geen prepaid kaarten of andere zaken hoeft aan te schaffen.

Bij uw aankoop kunt u vooraf kiezen uit verschillende periodes voor de communicatiekosten, namelijk 1, 3 of 5 jaar. Na afloop van elke periode ontvangt u een melding om de communicatiekosten per jaar te verlengen.

 

Meer informatie

Voordelen

 

 • In Nederland ontwikkelde APP en Platform
 • Nederlandse helpdesk
 • Geschikt voor Campers, Caravans en Voer-Vaartuigen
 • Toekomst bestendig namelijk 4G
 • Voorzien van communicatiekosten
 • Geen abonnement nodig
 • Tot 12 maanden historie
 • Server en Datagegevens in Nederland en in eigen beheer
 • Garantie 2 jaar

Hoe ontvang ik een melding en wat gebeurt er daarna?

Bij Trackpointer staat gebruikersgemak voorop. Via ons platform of de app heeft u volledige controle over de werking van de AS905 of AS2000 GPS Tracker. U heeft de controle over hoe vaak u locatie-updates wilt ontvangen. Bovendien kunt u aangeven wanneer u meldingen wilt ontvangen wanneer uw camper of caravan in beweging komt of buiten de veilige zone raakt. Geniet van gemoedsrust, waar u ook naartoe gaat, met de wetenschap dat u altijd in controle bent.

Live volgen

U hebt de keuze uit diverse update-intervallen voor de GPS Tracker. U kunt live volgen met updates elke 60 seconden selecteren, of kiezen voor een batterijbesparende modus met updates om de paar uur. Daarnaast is er een stand-bymodus beschikbaar waarbij updates eens per 24 uur worden verzonden. Bovendien kunt u de frequentie van updates zelf aanpassen, bijvoorbeeld elke 5 minuten, om de batterijduur te verlengen.

Geofence alarm

Met de Geofence alarmoptie kunt u eenvoudig een veilige zone instellen voor uw camper of caravan. Als de camper of caravan deze veilige zone verlaat, ontvangt u een melding per e-mail of via een bericht in de app. Dit stelt u in staat om direct op de hoogte te worden gesteld wanneer de camper of caravan buiten de vooraf ingestelde zone gaat, zodat u snel kunt reageren indien nodig.

Snelheidsalarm

Met behulp van het platform of de app kunt u eenvoudig de maximale snelheid instellen. Zodra deze snelheid wordt overschreden, ontvangt u direct een melding per e-mail of in de app om u hiervan op de hoogte te stellen. Op deze manier blijft u op de hoogte wanneer de vastgestelde maximale snelheid wordt overschreden.

Bewegings alarm

Zodra de GPS Tracker in beweging komt, ontvangt u een melding per e-mail of via een bericht in de app. Dit stelt u in staat om direct op de hoogte te worden gesteld van activiteit met betrekking tot de tracker en het gevolgde object. Op deze manier blijft u direct op de hoogte van elke beweging die wordt gedetecteerd.

Lege batterij alarm

U wordt tijdig geïnformeerd via een melding per e-mail of in de app wanneer de batterij van de GPS-tracker bijna leeg is. Op deze manier kunt u op tijd actie ondernemen en de batterij van de tracker opladen om de functionaliteit te behouden. Zo blijft u op de hoogte van de batterijstatus en kunt u ervoor zorgen dat de tracker altijd operationeel is.

Slaapmodus

Zodra de camper of caravan gedurende minimaal 5 minuten niet in beweging is, schakelt de GPS-tracker automatisch over naar de slaapmodus. In deze modus wordt het batterijverbruik aanzienlijk verminderd, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd. Op deze manier zorgt de tracker ervoor dat de batterij efficiënt wordt gebruikt wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd.

Diefstalbeveiliging voor je objecten? We helpen je op weg

We beveiligen vrijwel alle soorten objecten. Denk aan (bedrijfs)voertuigen, machines, werkmaterieel en recreatievoertuigen. Neem contact met ons op en we adviseren je graag over een passende oplossing voor jouw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Arie de Vree

Owner / Consultant

Neem contact op

 • Ik wil meer info over:
 • Voer een nummer in van 9 tot 11.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.