Eerste gestolen auto ter wereld met succes met LoRa opgespoord

LoRa Peilzender heeft wereldwijde primeur

In Nederland is voor de eerste keer ter wereld een gestolen auto opgespoord met behulp van een LoRa-signaal. Dankzij het signaal werd een gestolen Range Rover uit Eindhoven onlangs teruggevonden in een trailer in Hoogeveen. Hiermee bewijst LoRa zich als een nieuw wapen in de strijd tegen diefstal van objecten.

Trackpointer werkt vanaf begin al samen met Recovery Support Center Europe. Dit doen wij op de gebieden van mobiele objecten zoals, graafmachines, tractoren, shovels maar ook oldtimers, sloepen, containers. Het product noemen wij de Trackpointer Boomerang.

Trackpointer BOOMERANG

Diefstal is een groeiende zorg en dieven krijgen steeds meer en meer technieken om de huidige generatie GPS systemen te jammen en uit te schakelen. Met een combinatievan GPS, GSM, RF en LoRa technologie is de Trackpointer BOOMERANG een stap vooruit.

Door deze gecombineerde technieken is traceren in gebouwen, loodsen en containers nu ook mogelijk. De BOOMERANG is zeer compact hierdoor kan het in elk object eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden.

Sinds juni 2016 voldoet de Trackpointer ook aan keuringvoorschrift van SCM TV01. Dit keuringsvoorschrift noemt men ook wel #terugvindsysteem of #peilzender

Ons motto is met de Trackpointer Boomerang:

BLIJFVANMIJNBEZITAF

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *