• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Startblokkering

Extra blokkering voor je objecten

Aanvullende blokkering voor voertuigen en machines

De startblokkering van Trackpointer is een aanvullende blokkering voor voertuigen en machines. Dat is bijvoorbeeld handig als alleen bepaalde bestuurders met het voertuig mogen rijden of de machine mogen besturen. We installeren dan een ‘relais’ in het object. Voordat het object kan starten, moeten bestuurders eerst een dallas key of RFID-kaart aanbieden. Maar de startblokkering kan ook dienen als extra beveiliging: je stelt de tijden in waarop het starten van het object geblokkeerd is. Bijvoorbeeld ‘s nachts of in het weekend. Via ons online platform regel je het allemaal.

Meer informatie

Wagenpark beveiligen is belangrijk voor wagenparkbeheerders.

Voorbeeld uit de praktijk: schema’s instellen

Voor een van onze opdrachtgevers stellen we via ons online platform een ‘schakelschema’ samen. Daarin bepalen we wanneer er een automatisch bericht naar het relais gestuurd wordt. Dat is een bericht om het object niet te laten starten, of om het juist vrij te geven. Voor elk object kunnen we een eigen schema maken. Het is overigens altijd mogelijk om de blokkering erop te zetten of juist eraf te halen. Dat doe je met een druk op de knop in het platform (via de app of browser).

Andere mogelijkheden

En de relais die we voor startblokkering gebruiken, kan ook voor andere doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld het vrijgeven of afsluiten van een deur. Of voor het aan- en uitzetten van een machine. Daarnaast is het mogelijk om de optie bestuurdersregistratie toe te voegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De optie startblokkering is mogelijk bij de volgende producten:

Vraag informatie aan

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Startblokkering

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.