rittenregistratie

De belastingdienst stelt hoge eisen aan werkgevers. U dient uiteraard uw administratie op orde te hebben. Ook wordt tegenwoordig van u verlangd dat u het privégebruik van de bedrijfsauto’s door uw werknemers controleert. Met een sluitende en controleerbare rittenregistratie kunt u bewijzen dat u niet meer dan vijfhonderd privékilometers per jaar heeft gereden. Een accurate rittenregistratie is dus nodig om hoge naheffingen te voorkomen.

Trackpointer helpt u graag een handje met het bijhouden van deze gegevens. Waarschijnlijk vindt u het zelf ook prettig om beter inzicht te krijgen in de ritten die uw buitendienst maakt. Trackpointer regelt het voor u. De rittenregistratie wordt automatisch gedaan aan de hand van een geavanceerd systeem. Uw rittenregistratie op deze manier regelen, scheelt u veel tijd en zorgen. Bovendien bespaart u kosten.

De rittenregistratie gebeurt accuraat. Bestuurder- en voertuigidentificatie, start- en stoptijden en gereden kilometers en routes worden nauwkeurig bijgehouden. U kunt de gegevens te allen tijde bekijken. Vanuit de bedrijfsauto kan de bestuurder zelf aangeven of het om een zakelijke of een privérit gaat. Alles overzichtelijk en duidelijk dus, voor u én voor de fiscus.

fleet-tracking

voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geautomatiseerde rittenregistratie
  • Betaalbare hardware en abonnement
  • Perfecte hulpmiddel voor een fiscaal sluitende registratie
  • Via een online account inzicht in de gegevens van het voertuig(en)