• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Gps-tracker scooter

De specialist op het gebied van fleetmanagement

De scooterbranche kenmerkt zich door een hoog percentage diefstallen. De voertuigen zijn helaas nogal populair onder dieven. Dat komt omdat ze vrij eenvoudig te stelen zijn en bovendien makkelijk te verkopen. Een stevig slot en een alarminstallatie houden criminelen helaas niet bij je scooter vandaan. Het verplaatsen van scooters gaat namelijk snel en makkelijk en de eigenaar en de politie komt vaak te laat. Wil je op elk moment de positie van je scooter achterhalen. Ontdek dan het track-and-tracesysteem voor scooters van Trackpointer.

Gps-tracker voor scooter

Ons voertuigvolgsysteem zorgt er voor dat de positie van je tweewieler op ieder moment achterhaald kan worden. Zo vinden we je voertuig snel en waarschijnlijk schadeloos terug bij diefstal. De gps-tracker voor scooters is niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. Hij kan door zijn compacte formaat daardoor gemakkelijk verborgen worden. Je kunt voortaan dus zorgeloos scooterrijden én hem zonder zorgen neerzetten. Bang te zijn dat u hem kwijtraakt, hoeft niet meer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig je scooter met een GPS tracker

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker scooter

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.