• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

GPS Tracker scooter

De specialist op het gebied van fleetmanagement

De scooterbranche kenmerkt zich door een hoog percentage diefstallen. De voertuigen zijn helaas nogal populair onder dieven. Dit omdat ze vrij eenvoudig te stelen zijn en bovendien makkelijk te verkopen. Een stevig slot en een alarminstallatie houden criminelen helaas niet bij uw voertuig vandaan. Verplaatsen van scooters gaat snel en makkelijk en de eigenaar of politie komt vaak te laat. Wilt u op elk moment de positie van uw scooter achterhalen. Ontdek het track en trace scooter systeem van Trackpointer.

GPS tracker voor scooter

Trackpointer zorgt er voor dat de positie van uw tweewieler op ieder moment achterhaald kan worden. Een scooter gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. Zo kan uw voertuig snel en waarschijnlijk schadeloos teruggevonden worden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen met uw GPS tracker-scooter!

Een scooter gps tracker is niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. Hij kan door zijn compacte formaat gemakkelijk verborgen worden in het voertuig. U kunt voortaan dus zorgeloos scooterrijden én uw waardevolle tweewieler neerzetten waar u maar wilt. Bang te zijn dat u hem kwijtraakt, hoeft niet meer. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig je scooter met een GPS tracker

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker scooter

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.