• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Motor gps-tracker

De specialist op het gebied van motorbeveiliging

Motoren zijn helaas populair onder dieven. De motorfietsenbranche kenmerkt zich dan ook door een hoog percentage diefstallen. Een alarm of slot houdt menig dief bovendien niet tegen. Met een gps-tracker voor motors is de positie van de motor altijd te achterhalen. Een effectieve manier om je motor wél goed te beveiligen tegen diefstal. En, mocht hij toch gestolen worden, om weer snel teruggevonden te worden.

Compacte gps-tracker motor

Een motor gps-tracker kan door zijn compacte formaat gemakkelijk verborgen worden. Dit systeem is niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. Je kunt daardoor met een gerust hart je motor parkeren zonder je zorgen te maken dat hij gestolen wordt. Een effectief beveiligingssysteem voor motors is de Boomerang peilzender. Dit draadloze systeem verstuurt dagelijks zijn huidige locatie op basis van gsm-masten. Die locatie vind je op ons online platform. Daarna gaat de Boomerang terug in stand-by. Wordt je object gestolen? Dan is de kans op het terugvinden veel groter dan bij gps-trackers. Met deze peilzender zijn we dieven daarom altijd een stap voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een GPS tracker voor uw motor is een goede manier om uw motor te beveiligen tegen diefstal

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Motor gps tracker

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.