• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Motor GPS Tracker

De specialist op het gebied van motor beveiliging

Motoren zijn helaas nogal populair onder dieven. De motorfietsenbranche kenmerkt zich door een hoog percentage diefstallen. De tweewielers zijn vrij eenvoudig te stelen en bovendien makkelijk te verkopen. Een alarm of slot houdt menig dief bovendien niet tegen. Motoren zijn makkelijk te verplaatsen en een reactie van de eigenaar of politie op het alarm komt vaak te laat.

Een gps tracker op uw motor is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. De positie van de tweewieler kan op ieder moment door u als eigenaar achterhaald worden. Zo hebben u en de politie het voertuig snel en waarschijnlijk zonder schade teruggevonden.

Compacte GPS Tracker motor

Een motor gps tracker kan door zijn compacte formaat gemakkelijk verborgen worden. Bovendien is hij niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. U kunt met een gerust hart motorrijden én uw waardevolle tweewieler parkeren zonder u zorgen te maken dat u hem kwijt raakt. Dit alles dankzij een GPS tracker-motor.

Met de motorbeveiliging oplossing van Trackpointer houden wij daar namelijk zicht op. Trackpointer heeft met de Boomerang een motor beveiliging systeem ontwikkeld die voorzien is van alle nieuw technologieën.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een GPS tracker voor uw motor is een goede manier om uw motor te beveiligen tegen diefstal

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Motor gps tracker

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.