Trackpointer Caravan en Camper beveiliging

Trackpointer voordat het fout gaat!

Het aantal diefstallen van campers en caravans is de laatste jaren explosief gestegen. De huizen op wielen staan helaas nogal hoog op de verlanglijst van het dievengilde.

Trackpointer zorgt er graag voor dat de positie van uw kostbare bezit op ieder moment achterhaald kan worden, simpel en doeltreffend. Door het aanbrengen van een peilzender is het zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. Zo hebben u en de politie de caravan of camper snel en waarschijnlijk zonder enige schade teruggevonden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen!

Trackpointer denkt met het caravan en camper beveiliging systeem graag met u mee om uw waardevolle bezittingen zo optimaal mogelijk te beveiligen. De caravan en camper beveiliging van Trackpointer is uitgerust met een zeer sterke combinatie van opsporingstechnieken. Door deze gecombineerde technieken is traceren in gebouwen, loodsen nu ook mogelijk. De Peilzender is zeer compact hierdoor kan het eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden. Het Caravan en Camper beveiliging systeem van Trackpointer werkt bovendien draadloos. Permanente stroomvoorziening is bij een caravan en camper tenslotte problematisch.

Wilt u meer weten? Bel dan met 0344 848 986 of mail aan info@trackpointer.nl of lees er meer over op www.blijfvanmijnbezitaf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *