• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Bestuurdersregistratie

Voor als voertuigen meerdere bestuurders hebben

Inzicht in wie er in het voertuig gereden heeft

Gebruiken meerdere bestuurders hetzelfde voertuig? Dan is het handig om in te zien wie er met het voertuig gereden heeft. Het kan met bestuurdersregistratie. Zo weet je altijd wie er in het voertuig gereden heeft. Bestuurders kunnen zichzelf identificeren met een RFID-kaart of een Dallas Key en vervolgens de auto starten. Deze manier van registratie wordt regelmatig gebruikt door uitzendbureaus. Je kunt gemakkelijk terugzien wie op welk moment gereden heeft, inclusief gegevens over de rit.

Neem contact op

auto

Bestuurdersregistratie voor je bedrijf

Bestuurdersregistratie is geschikt voor bedrijven met voertuigen die meerdere bestuurders hebben. Veel uitzendbureaus maken gebruik van deze vorm van registratie. We adviseren je graag.

Identificatie met RFID of Dallas Key

Iedere bestuurder kan zichzelf identificeren met een RFID of een Dallas Key. Nadat de kaart aan de lezer in het voertuig aangeboden is, kan het voertuig gestart worden.

Overzicht van bestuurders

Per voertuig kun je een overzicht van de bestuurders die met het voertuig hebben gereden terugzien. Ook vind je informatie over de ritten. Bijvoorbeeld de afstand en het aantal kilometers.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Bestuurdersregistratie

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.