• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Blijf van mijn bezit af

Dé specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maar als het gaat om diefstal of verduistering is dat niet altijd mogelijk. Alleen al in Europa wordt voor miljarden euro’s per jaar aan goederen gestolen. Traditionele alarmsystemen kunnen dat vaak niet verhinderen. Toch is het met de huidige stand van de techniek mogelijk de schade tot een minimum te beperken. Met een oplossing van Trackpointer is een voer-, vaar- of werktuig dat onrechtmatig van bezitter wisselt gemakkelijk terug te vinden. Waar ter wereld het zich ook bevindt. Een systeem bestaat uit een kleine, geavanceerde centrale die verschillende technologieën combineert. Die wordt volkomen onzichtbaar ingebouwd in alle mogelijke mobiele objecten: auto’s, vrachtwagens, maar ook werkmaterieel, trailers, boten, compressoren, heftrucks en motoren.

Stel altijd de locatie vast van uw objecten

Onze beveiligingsoplossing bestaat uit een unit waarmee de locatie van uw bedrijfsmiddelen of lease auto vastgesteld kan worden. De oplossing staat via hoogwaardige communicatie methodieken in verbinding met onze servicecentrale waardoor de exacte locatie van het gestolen object eenvoudig is vast te stellen. Vanwege de ongekende effectiviteit van dergelijke systemen stellen verzekeraars een passieve beveiliging tegenwoordig als acceptatie-eis.

Offerte aanvragen >

  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Wij installeren alles vakkundig
  • GPS Trackers zijn onzichtbaar
  • Exacte locatie van object(en)

GPS Tracker beveiliging

Dé specialist op het gebied van fleetmanagement

Onze beveiligingsoplossingen zijn geschikt voor meerdere voertuigen, vaartuigen, materieel en overige objecten. Of u nu een GPS tracker wilt plaatsen onder een compleet wagenpark of hem wilt inzetten voor privé gebruik. Alles is mogelijk.

Contact

Professionele track & trace oplossingen. Trackpointer is een innovatief en dynamisch bedrijf, wat gespecialiseerd is het ontwikkelen en leveren van track & trace oplossingen voor auto’s, motoren, vaartuigen, machines, trailers en nog veel meer. Wij leggen hierbij de nadruk op het gebied van track & trace, ritregistratie, fleetmanagement en beveiligingsoplossingen.

Lees verder >

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Ik ben erg tevreden over mijn GPS tracker. Ook ben ik vriendelijk geholpen met mijn vragen.

– Mark Drenth

De kennis, het meedenken en het advies was erg goed. De tracker was snel geïnstalleerd.

– Tim Janssen

Trackpointer biedt goede service. Zowel de specialisten als de monteurs zijn echte vakmensen.

– Arie de Vree

Arie de vree

Consultant / Owner

Offerte aanvragen voor: Beveiliging