Trackpointer SIGFOX GPS TRACKER

De Sigfox GPS Tracker is een compacte tracker met de werking op het Sigfox netwerk.

Deze unit is zeer geschikt voor het volgen van diverse objecten:

 • Aanhangers
 • Kleinmaterieel
 • Bouwketen
 • Containers
 • Boten
 • Caravans
 • Campers
 • Scooters
 • Oldtimers
 • Voertuigen
 • Etc.

Sigfox

Sigfox is een voordelige, betrouwbare low-power netwerk. Met dit netwerk is het mogelijk via laag batterijverbruik data te verzenden. Sigfox is inmiddels beschikbaar in een groot deel van Europa.

 • afmeting 120 x 50 x 30 mm
 • communicatie via sigfox netwerk plus plaatbepaling via GPS
 • standaard 4 berichten per dag
 • draadloos, aansluiten bedrading overbodig
 • 100% zelf te installeren
 • dekking Europa via Sigfox netwerk
 • ideaal in combinatie met onze Trackpointer Boomerang
 • recovery abonnement mogelijk

Wilt u meer informatie over de Sigfox oplossing of de combinatie mogelijkheden met de Trackpointer Boomerang dan kunt u contact opnemen via ons contact formulier of via 0344-848986

#sigfox # IoT #trackentrace #waarismijnbezit #blijfvanmijnbezitaf

Sigfox GPS Tracker

 

Trackpointer Caravan en Camper beveiliging

Trackpointer voordat het fout gaat!

Het aantal diefstallen van campers en caravans is de laatste jaren explosief gestegen. De huizen op wielen staan helaas nogal hoog op de verlanglijst van het dievengilde.

Trackpointer zorgt er graag voor dat de positie van uw kostbare bezit op ieder moment achterhaald kan worden, simpel en doeltreffend. Door het aanbrengen van een peilzender is het zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. Zo hebben u en de politie de caravan of camper snel en waarschijnlijk zonder enige schade teruggevonden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen!

Trackpointer denkt met het caravan en camper beveiliging systeem graag met u mee om uw waardevolle bezittingen zo optimaal mogelijk te beveiligen. De caravan en camper beveiliging van Trackpointer is uitgerust met een zeer sterke combinatie van opsporingstechnieken. Door deze gecombineerde technieken is traceren in gebouwen, loodsen nu ook mogelijk. De Peilzender is zeer compact hierdoor kan het eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden. Het Caravan en Camper beveiliging systeem van Trackpointer werkt bovendien draadloos. Permanente stroomvoorziening is bij een caravan en camper tenslotte problematisch.

Wilt u meer weten? Bel dan met 0344 848 986 of mail aan info@trackpointer.nl of lees er meer over op www.blijfvanmijnbezitaf.nl

NIEUW!!! Magnetische GPS Tracker met ingebouwd zonnepaneel

Speciale GPS tracker voor container en trailer

Altijd al uw container of trailer willen beveiligen of volgen dan is dit vanaf nu mogelijk.

Vanaf nu is er de GPS-Tracker met ingebouwd zonnepaneel. Deze zorgt ervoor dat u 24 uur per dag, realtime, de positie van uw container of trailer weergeeft. Hiermee heeft u meer inzicht op de inzet van uw containers en trailers.

Maak als eerste gebruik van ons nieuwe onderscheidende track en trace systeem.

Voordelen

 • Het perfecte systeem om inzicht te krijgen waar staat mijn container of trailer
 • Voorzien van een eigen batterij van 20.000 mAh
 • Voorzien van uniek zonnepaneel waardoor opladen tussentijds zal plaatsvinden
 • Bij langdurige stilstand altijd actuele locatie
 • Voorzien van een sterk magneet waardoor plaatsen eenvoudig is

Wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier

Klik hier

Eerste gestolen auto ter wereld met succes met LoRa opgespoord

LoRa Peilzender heeft wereldwijde primeur

In Nederland is voor de eerste keer ter wereld een gestolen auto opgespoord met behulp van een LoRa-signaal. Dankzij het signaal werd een gestolen Range Rover uit Eindhoven onlangs teruggevonden in een trailer in Hoogeveen. Hiermee bewijst LoRa zich als een nieuw wapen in de strijd tegen diefstal van objecten.

Trackpointer werkt vanaf begin al samen met Recovery Support Center Europe. Dit doen wij op de gebieden van mobiele objecten zoals, graafmachines, tractoren, shovels maar ook oldtimers, sloepen, containers. Het product noemen wij de Trackpointer Boomerang.

Trackpointer BOOMERANG

Diefstal is een groeiende zorg en dieven krijgen steeds meer en meer technieken om de huidige generatie GPS systemen te jammen en uit te schakelen. Met een combinatievan GPS, GSM, RF en LoRa technologie is de Trackpointer BOOMERANG een stap vooruit.

Door deze gecombineerde technieken is traceren in gebouwen, loodsen en containers nu ook mogelijk. De BOOMERANG is zeer compact hierdoor kan het in elk object eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden.

Sinds juni 2016 voldoet de Trackpointer ook aan keuringvoorschrift van SCM TV01. Dit keuringsvoorschrift noemt men ook wel #terugvindsysteem of #peilzender

Ons motto is met de Trackpointer Boomerang:

BLIJFVANMIJNBEZITAF

 

 

 

 

Fietsen voor stichting Heartbeat

23 juni j.l heeft Trackpointer samen met de andere leden van SAMENnetWERKEN en andere ondernemers 30 km gefietst voor stichting Heartbeat. Gezamenlijk een prachtig bedrag opgehaald. €2700,-

Trackpointer wilt hierbij de volgende bedrijven bedanken voor persoonlijke sponsoring. Almat, Xerus, autobedrijf Kooijman Tiel.

heart-beat

13 september lezing van Trackpointer bij Vereniging ATC

De ene “trekker” is de andere cracker niet!

Bij ALMAT in Laren gaan we het hebben over de Blue Thunder tractor én de mogelijkheden van GPS trackers!

De ene “trekker” is de andere tracker niet!

Waar de trekker speelt met veel vermogen aan de krukas en trekkracht aan de wielen en zijn best doet om de sleepwagen zo ver mogelijk weg te trekken, speelt de andere tracker de GPS data door naar de eigenaar zodat deze exact weet waar zijn eigendom zich bevindt, ook al is dit ver weg….

Cryptischer kunnen we niet beginnen… Maar hoe zit dit nu?
Simpel: De Trekker-Trek trekker Blue Thunder wordt gesponsord door onder andere Trackpointer.nl en ALMAT.

Mede dankzij hun sponsoring is het team achter de Blue Thunder in staat om daadwerkelijk mee te doen met de trekker-trek top! De Team eigenaren Jeroen Jacobs uit Bathmen, specialist in Grond-verzet machines en Derk Willems uit Voorst, dé Manitou product specialist, beiden werkzaam bij ALMAT in Laren, geven duidelijk al aan wat de band met ALMAT is.

Uiteraard is de tractor in hoogst eigen persoon aanwezig en legt het team e.e.a uit over hoe de machine wordt geprepareerd. Met een beetje mazzel zien we de vlammen nog uit de uitlaat komen van het nieuwe – van 4 turbo’s voorziene- 10,4 liter blok!
Spektakel dus! zie ook de website

Tevens zijn de mannen van Trackpointer.nl aanwezig om uitleg te geven over GPS tracking , waarom je graag wilt weten waar je machine op elk moment is en hoe je de verschillende data kunt gebruiken om verantwoord fleetmanagement te kunnen uitvoeren. Het zal niemand verbazen dat het dievengilde de eigenaren van dure machines en auto’s vaak dwingt tot een GPS tracker. Hoe werkt het en hoe duur is het, dat horen we allemaal op 13 september bij ALMAT Laren!  Techniek van de bovenste plank dus !

Lokatie

ALMAT

Stoomdijk 13-15

7245PN Laren  ,  GE

Nederland

Trackpointer digitaal aanwezig tijdens Hiswa te water

Vernieuwde site Trackpointer online

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website trackpointer. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 13 mei onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design.

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maakt. Last but not least: De nieuwe Trackpointer website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de oplossingen die wij kunnen bieden. Tevens informeren wij je onder andere over het laatste nieuws, productontwikkelingen, zaken in de media.

Trackpointer GPS for control
#blijfvanmijnbezitaf