• Hoge kwaliteit
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Veilig in gebruik
 • App compatible

Over Trackpointer

GPS FOR CONTROL

Je bezit is kostbaar. Of het nu gaat om machines, bedrijfsauto’s, werkmateriaal of containers, ze zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Daarom wil je ze goed beveiligen. Helaas voorkomen traditionele oplossingen diefstal vaak niet en kom je na diefstal met hoge (verzekerings)kosten te zitten. Dat moest anders, vonden we. Daarom begonnen we met AN Products & Services. Als totaalleverancier leveren we track-and-trace-oplossingen voor de beveiliging van onder andere auto’s, motoren, vaartuigen, machines en trailers.

Track-and-trace zit in ons DNA

Van fleetmanagement tot opvolging bij diefstal; Trackpointer is het merk voor de zakelijke klant, waar ook de particulier terecht kan. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar. De schadelast door diefstal, vermissing en verduistering van mobiele objecten neemt zulke grote vormen aan dat verzekeraars steeds hogere eisen moeten stellen aan beveiliging. Tal van verzekeringsmaatschappijen werken daarom al jaren naar grote tevredenheid met de beveiligingsconcepten van Trackpointer. Dat is natuurlijk niet zonder reden.

Lees meer

Track en Trace voor alle voertuigen, vaartuigen en werkmaterieel

Trackpointer in een notendop

Goed beveiligde objecten met eenvoudige oplossingen. Dat vinden we belangrijk. Dit kun je altijd van ons verwachten:

Maatwerk

Een van de grootste voordelen van Trackpointer is dat we alles in eigen beheer doen. We hebben daardoor veel kennis hebben van de hard- en software en bieden je daarom ook maatwerk. Samen vinden we een passende oplossing.

Altijd bereikbaar

We helpen je graag. Dat betekent dat we altijd voor je klaarstaan, ook buiten werktijden. Heb je deskundige hulp nodig? Dan hoef je ons alleen maar te bellen of mailen.

Totaalpakket

Onze diensten bestaan uit een abonnement met hardware, een compleet online dashboard en gericht advies. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je bij ons niet voor onverwachte kosten te staan.

Alles geregeld in één abonnement

Om jou zoveel mogelijk werk te besparen kies je bij ons altijd voor een totaalpakket. Je sluit een abonnement bij ons af voor de looptijd van minimaal een jaar. Daar ontvang je ook de bijbehorende hardware bij en toegang tot een eigen dashboard in ons online platform. Zie je niet direct een oplossing voor jouw situatie tussen ons aanbod staan? Dan zijn er altijd combinaties mogelijk. Samen vinden we een passende oplossing. En je weet altijd waar je aan toe bent, want we geven je een helder overzicht van de kosten.

Neem contact op

 • Complete beveiliging voor je objecten
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Altijd een totaalpakket
 • Vakkundige installatie
 • Samenwerking met vooraanstaande partners

Arie de Vree

Owner / Consultant

Neem contact op

 • Ik wil meer info over:
 • Voer een nummer in van 9 tot 11.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.