Track & trace zit in ons DNA

 

Over Trackpointer

Je bezit is kostbaar. Of het nu gaat om machines, bedrijfsauto’s of werkmateriaal, ze zijn essentieel voor je bedrijfsvoering. Daarom wil je ze goed beveiligen. Traditionele oplossingen om diefstal te voorkomen zijn echter steeds minder effectief. En als er eenmaal iets is gestolen, betaal je vaak een veel hogere verzekeringspremie.

Dat moest anders, vonden we. Daarom zijn we met Trackpointer begonnen. Als totaalleverancier bieden we track & trace-oplossingen aan voor de beveiliging van bijna alles wat je kunt verplaatsen. Van auto’s tot machines en van trailers tot containers.

Expertise

Of je nu op zoek bent naar een systeem voor voertuigbeheer of naar snelle opvolging bij diefstal, bij Trackpointer ben je aan het juiste adres. Met meer dan twintig jaar ervaring weten we precies wat in welke situatie het beste werkt en staan we dag en nacht voor je klaar. Die expertise is niet onopgemerkt gebleven. Niet voor niets werken tal van verzekeringsmaatschappijen al jaren met de beveiligingsconcepten van Trackpointer.

Maatwerk

Een van de grootste voordelen van Trackpointer is dat we alles in eigen beheer doen. We hebben daardoor veel kennis van de hard- en software en bieden je desgewenst specifiek maatwerk. Samen vinden we altijd een passend antwoord op je vragen.

Altijd bereikbaar

We helpen je graag. Dat betekent dat we altijd voor je klaarstaan, ook buiten werktijden. Heb je deskundige hulp nodig? Dan hoef je ons alleen maar te bellen of te mailen.

Totaalpakket

Onze dienstverlening bestaat uit hardware in combinatie met een abonnement. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen onverwachte kosten. Alle data kun je inzien via de app of het online dashboard. En natuurlijk adviseren we je altijd over de mogelijkheden die je hebt.

Alles geregeld in één abonnement

Om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, kies je bij ons altijd voor een totaalpakket. Je sluit een abonnement af voor de looptijd van minimaal een jaar. Daar hoort ook de hardware bij, net als toegang tot alle informatie via onze app of je eigen dashboard op ons online platform.

 

Zie je in ons aanbod niet direct een oplossing voor jouw specifieke situatie? Dan is er altijd maatwerk mogelijk. Samen vinden we een passende oplossing. Ook dan weet je precies waar je aan toe bent, omdat we je van tevoren een helder overzicht van de kosten geven.

  • Complete beveiliging van je objecten
  • Ruim twintig jaar ervaring
  • Altijd een totaalpakket
  • Vakkundige installatie
  • Helder overzicht van de kosten
  • Samenwerking met vooraanstaande partners

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden lijken oneindig en het zal u misschien allemaal een beetje duizelen. Ik help u graag verder met uw vragen. Bel, mail of stuur een WhatsApp en ik neem z.s.m. conact met u op.

Arie de Vree | Owner / Consultant