• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Rapportages

Alle informatie over je objecten in een overzichtelijke rapportage

Sluitende rapportages van al je ritten

Alle belangrijke en opvallende informatie van je objecten overzichtelijk gerapporteerd. Daar helpen we je bij. Alle gegevens over je objecten worden in ons online platform verzameld. Op basis van die gegevens stel je zelf heldere rapportages samen. Dat kunnen bijvoorbeeld rapportages zijn over ritten, locaties en draaiuren. Wij bieden een algemeen rapport aan. Je kunt in dat rapport aangeven welke gegevens je nog meer in je rapportage wil terugzien. Daarna ontvang je het rapport op vaste momenten in je mailbox. Of dat nu dagelijks, wekelijks of maandelijks is.

Neem contact op

Specifieke rapportages

Ook specifieke rapportages zijn mogelijk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van zulke rapportages met een toelichting per rapport.

Dagrapport

In de dagrapportage vind je gegevens over de ritten die je objecten die dag hebben afgelegd. Daarin staat de tijd dat het voertuig onderweg is geweest, stilstand, afstand en aantal kilometers. Een apart rapport met kilometerstanden is ook mogelijk.

Urenrapport

Een overzicht van de tijd waarin het contact van een object aan heeft gestaan. Hierin staan de tijd en afstand vermeld van ieder object. Handig om te weten welk object de meeste uren heeft gedraaid.

Locatierapport

Alle locaties van je objecten verzameld. In dit rapport vind je de posities op het moment van starten en stoppen. Tussen het moment van starten en stoppen in wordt er ook ieder uur en een update van de locatie opgenomen.

Ritrapport

Een rapport over de ritten per dag. Dit kan variëren van algemene rapportages tot uitgebreidere rapportages met bestuurdersinformatie en CAN busdata. Bij deze laatste ontvang je bijvoorbeeld ook informatie over de snelheid en het toerental van je objecten.

Alarmrapport

In dit rapport staat een overzicht van alle alarmen die je de afgelopen periode hebt ontvangen Je kunt zelf instellen in welke situaties je een alarm wil ontvangen. Bijvoorbeeld voor de uitval van accuspanning of als het object buiten de geofence zone komt.

Bestuurdersrapport

In dit overzicht kun je een per voertuig bekijken welke bestuurder ermee heeft gereden. Andersom is het ook mogelijk: dan zie je met welke voertuigen een bestuurde gereden heeft. Ook kun je zien hoe lang de ritten geduurd hebben.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Rapportages

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.