Alle informatie over je objecten in een overzichtelijke rapportage

Rapportages

Alle gegevens over je objecten worden op ons online platform verzameld. Daardoor is het eenvoudig om zelf heldere rapportages samen te stellen, bijvoorbeeld over ritten, locaties en draaiuren. Wij bieden je in eerste instantie een algemeen rapport aan, waarin je aangeeft welke gegevens je nog meer in de rapportage wil terugzien. Daarna ontvang je het rapport op vaste momenten in je mailbox. Of dat nu dagelijks, wekelijks of maandelijks is.

Dagrapport

In de dagrapportage vind je gegevens over de ritten die je objecten die dag hebben afgelegd. Zoals de tijd dat het voertuig onderweg is geweest, stilstand, afstand en aantal kilometers. Een apart rapport met kilometerstanden is ook mogelijk

Urenrapport

In dit rapport zie je wanneer het contact van een object aan heeft gestaan. Ook de tijd en afstand van elk object staan erin vermeld. Handig als je bijvoorbeeld wilt weten welk object de meeste uren heeft gedraaid.

Locatierapport

Het locatierapport toont je de posities van je voertuigen en andere objecten op het moment van starten en stoppen. Als ze in beweging zijn, wordt de locatie vervolgens elke minuut doorgegeven. Staan ze stil, dan ontvang je elk uur een melding.

Ritrapport

Het ritrapport kan variëren van een algemeen verslag tot een uitgebreide rapportage met bestuurdersinformatie en CAN-busdata. In dat geval ontvang je bijvoorbeeld ook informatie over de snelheid en het toerental van je objecten.

Alarmrapport

In dit rapport staat een overzicht van alle alarmen die je de afgelopen periode hebt ontvangen. Je kunt zelf instellen in welke situaties je een alarm wil ontvangen. Bijvoorbeeld bij uitval van accuspanning of als een object buiten de geofence-zone komt.

Bestuurdersrapport

In het bestuurdersrapport kun je per voertuig bekijken wie de bestuurder was. Andersom is ook mogelijk: dan zie je met welke voertuigen een bestuurder heeft gereden. Ook kun je zien hoe lang de ritten hebben geduurd.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze toepassingen voor het monitoren en beheren van je voertuigen en andere objecten? We adviseren je graag over de mogelijkheden! Als je het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Liever direct contact? Bel ons dan op 085-3034601 of stuur een WhatsApp-bericht.