Campers en caravans blijven enorm populair

Dat Nederlanders echte kampeerders zijn, is in de eerste maanden van 2024 opnieuw bewezen. Er zijn namelijk weer veel nieuwe caravans en campers verkocht.

Volgens cijfers van brancheorganisatie KCI telde ons land op 1 april maar liefst 615.981 caravans en kampeerauto’s. Dat zijn er ruim 11.000 meer dan een jaar eerder. In deze cijfers is het snel groeiende aantal vouwwagens nog niet meegenomen.

GPS-tracker
Zeker voor een – dure– camper is het niet vreemd als de verzekeraar een voertuigvolgsysteem verplicht stelt. Maar ook als jouw ‘tweede huis op wielen’ geen ton of meer kost, wil je het natuurlijk kunnen terugvinden als het wordt gestolen.

Eenvoudig en voordelig
Met de oplossingen van Trackpointer is dat eenvoudig én voordelig. Afhankelijk van je beveiligingseisen en actieradius hebben we altijd een beveiligingsoplossing die ideaal is voor jouw situatie.

Met of zonder inbouw
De inbouw van de GPS-tracker kunnen wij voor je regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Datzelfde geldt voor de opvolging van alarmmeldingen. Op die manier biedt Trackpointer echt voor elk wat wils. Wil je daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.