• Hoge kwaliteit
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Veilig in gebruik
 • App compatible

Diefstalbeveiliging

De specialist op het gebied van gps-beveiliging

Je bezit is veel waard. Je wil er daarom op tijd bij zijn als er iets niet in de haak is. Bijvoorbeeld als kabels van een voertuig wordt doorgeknipt of de accu uitvalt. Maar ook als machines op een vreemd tijdstip gestart worden of als bedrijfswagens buiten hun normale gebied komen. Met onze diefstalbeveiliging houd je je objecten altijd in de gaten en vinden we ze sneller terug als dat nodig is.

Zo werkt diefstalbeveiliging bij Trackpointer

We bouwen een bedraad of draadloos track-and-tracesysteem in je object. Met zo’n terugvindsysteem sporen we je object sneller op. Je bepaalt zelf in welke gevallen er alarm geslagen wordt. En je bepaalt of je dan genoeg hebt aan een melding via e-mail of sms, of dat de meldingen naar een alarmcentrale gaan. Voor elke situatie is er een oplossing. Of je nu twee of twintig objecten hebt.

Meer informatie

 • Stel meldingen in op online platform
 • Geofence zones instellen
 • Ontvang meldingen via e-mail of sms
 • Optie: koppeling met 24/7 alarmcentrale
 • Optie: koppeling met Investigation Recovery Service

Bepaal zelf wanneer je een melding krijgt

Wanneer het handig is om gewaarschuwd te worden, verschilt per soort object. Bij beveiliging van een bedrijfswagen wil je bijvoorbeeld een melding ontvangen als de auto buiten een bepaalde zone komt. Werkt je bedrijf veel met machines? Dan is het prettig om gewaarschuwd te worden als de machine buiten werktijden gestart wordt. Ons online platform stuurt alle meldingen naar je door via e-mail en eventueel ook via sms. Wanneer je voor de koppeling met de alarmcentrale kiest, word je gebeld.

Voorbeeld 1: Eisen vanuit de verzekering

Soms vereist de verzekering dat opvolging geregeld is als je object gestolen wordt. In zo’n geval raden we een koppeling van ons online platform met de alarmcentrale aan. Bij sabotage wordt de melding direct naar deze centrale verstuurd. Zij bellen je en ondernemen direct actie.

Voorbeeld 2: Beveiliging voor machines van bedrijf X

Bedrijf X heeft meerdere machines. De eigenaar wil graag weten wanneer die gestart worden of in beweging komen. Vooral als dat op vreemde momenten gebeurt. Bijvoorbeeld als een machine in een woonwijk staat en ‘s avonds gestart wordt. Via het online platform wordt de eigenaar vervolgens gewaarschuwd.

Hoe ontvang ik een melding en wat gebeurt er daarna?

Het online platform is de basis. Vanuit dit platform ontvang je de meldingen die je hebt ingesteld. De e-mailmodule is standaard inbegrepen. Ontvang je liever een melding via sms? Dan kun je credits aanschaffen. In dit geval heb je je diefstalbeveiliging in eigen beheer. Daarnaast hebben wij nog twee opties:

Optie 1: automatische koppeling met alarmcentrale

Bij deze optie worden meldingen direct doorgegeven aan de 24/7 alarmcentrale. Dat kunnen alle meldingen zijn, of alleen meldingen over specifieke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld als een machine of voertuig in het weekend gestart wordt of buiten een bepaalde zone komt. Je kunt dit instellen op ons online platform.

Optie 2: zelf contact opnemen met de alarmcentrale

In dit geval ontvang je de meldingen via e-mail en eventueel sms. Bij onraad geef je een melding zelf aan de alarmcentrale door. In geval van diefstal meld je dit bij ons. Wij schakelen vervolgens de Investigation Recovery Service in. De kosten hiervan zijn in de abonnement inbegrepen of tegen een vooraf vastgesteld tarief. Je ontvangt dus geen onverwachte kosten.

Diefstalbeveiliging voor je objecten? We helpen je op weg

We beveiligen vrijwel alle soorten objecten. Denk aan (bedrijfs)voertuigen, machines, werkmaterieel en recreatievoertuigen. Neem contact met ons op en we adviseren je graag over een passende oplossing voor jouw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Arie de Vree

Owner / Consultant

Neem contact op

 • Ik wil meer info over:
 • Voer een nummer in van 9 tot 11.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.