• Hoge kwaliteit
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Veilig in gebruik
 • App compatible

Fleetmanagement

De specialist op het gebied van fleetmanagement

Het fleetmanagementsysteem van Trackpointer

Fleetmanagement geeft je controle over je vloot. Dat betekent dat je inzicht hebt in de locatie van je voertuigen of objecten, het aantal kilometers dat ze afleggen en hoeveel uren ze draaien. Zo zie je precies wie waar, wanneer en met welk voertuig onderweg is. Die informatie is handig om bijvoorbeeld een goede planning te maken, rapportages op te stellen en de verhouding van privé en zakelijk autogebruik in kaart te brengen. Het maakt daarbij niet uit of je tien of honderd bedrijfsauto’s, machines of containers hebt. Want fleetmanagement is al vanaf twee objecten interessant. Alle gegevens worden geregistreerd op basis van gps. Die gegevens kun je inzetten voor:

Meer informatie

 • Rapportages
 • Locatiebepaling
 • Rittenregistratie
 • Urenregistratie
 • Brandstofverbruik
 • Snelheid
 • Start- en stopmoment
 • Kilometerregistratie privé/zakelijk
 • Onderhoudsplanningen
 • Beheer via online platform

Van enkele voertuigen tot groot wagenpark

Of je nu een groot wagenpark hebt, meerdere machines of een aantal bedrijfsauto’s. Fleetmanagement is al vanaf meerdere objecten waardevol. We schetsen twee voorbeelden van bedrijven waar Trackpointer mee samenwerkt.

Voorbeeld 1:
Rittenregistratie voor uitzendbureau X

Uitzendbureau X heeft meerdere auto’s. Medewerkers van het uitzendbureau rijden met deze auto’s naar de klant. Alle medewerkers hebben een persoonlijke sleutel. Zodra iemand een auto start met zijn sleutel, start ook de rittenregistratie. Daarbij ziet het uitzendbureau de actuele locatie van het voertuig en wie wanneer gereden heeft. Deze informatie geeft het bedrijf inzicht in het gebruik van hun voertuigen.

Voorbeeld 2:
Onderhoud plannen voor garage Y

Garage Y wilde weten op de momenten waarop auto’s of machines onderhoud nodig hebben. Ze kunnen dan een afspraak maken met de klant of hun servicemonteurs op pad laten gaan. Trackpointer stelde daarom in het fleetmanagementsysteem in dat de auto’s om de 15000 kilometer een onderhoudsbeurt nodig hebben. Via het online platform krijgt de garage dan een melding. Zo wordt de klant op tijd geïnformeerd en kan de garage voor vervangend vervoer zorgen.

24/7 inzicht in de locatie van uw objecten

Altijd op de hoogte van de huidige locatie van je voertuigen, materieel of andere objecten. Met gps-tracking volg je ze op afstand via ons online platform. Wil je weten wanneer je object een bepaald gebied verlaat? Dan kun je speciale zones instellen. Zodra het object buiten deze zone komt, word je gewaarschuwd via ons platform. Ook prettig wanneer je slachtoffer wordt van diefstal, want zo vinden we je object sneller terug.

Rittenregistratie, urenregistratie

Met onze kilometerregistratie en rittenregistratiemodule houd je alle gereden routes gemakkelijk bij. Van het aantal kilometers en uren tot brandstofverbruik en het moment van starten en stoppen. Alle gegevens van iedere rit wordt bijgehouden in één systeem.

Online platform en CAN bus data

Via ons online platform heb je een betrouwbaar overzicht van alle gegevens. Die informatie helpt je met heldere rapportages en overzichtelijke planningen. Dat bespaart tijd en kosten. Trackpointer biedt daarnaast de mogelijkheid om CAN bus data uit te lezen. Dat is data over brandstofstanden, brandstofverbruik, snelheid en het aantal kilometers. Via API-koppelingen integreren we deze gegevens in uw systemen.

Ook beginnen met fleetmanagement? Trackpointer helpt je op weg

Trackpointer biedt je een compleet abonnement inclusief hardware. Kies je voor fleetmanagement, dan kun je al onze functionaliteiten gebruiken. Van gps-tracking tot rittenregistratie en ons online platform. Met onze GPS track-and-trace kan het.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Fleetmanagement

 • Voer een nummer in van 9 tot 11.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.