• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Online platform en app

Inzicht in je objecten vanaf één platform

Een overzicht van al je objecten op één plek. Op ons online platform vind je alle informatie over (live) locaties, ritten, uren, afstanden, en andere gegevens. Vanaf de start van Trackpointer ontwikkelden we deze beveiligde omgeving in eigen beheer. We leggen je uit hoe het platform werkt en welke functies en onderdelen je er kan vinden.

Je persoonlijke omgeving op desktop en mobiel

Koop je producten bij ons? Dan krijg je een persoonlijke login. Daarmee log je in op het online platform. Dat kan via een browser op je laptop, maar ook via een browser op je smartphone. Het platform past zich aan aan het device waarmee je inlogt. Als je eenmaal ingelogd bent vind je al je producten terug in het overzicht. We kiezen bewust voor een mobiele versie in plaats van een app uit de Apple of Android store. Zo kunnen we het platform continu blijven ontwikkelen.

Dit zijn de functies

De onderdelen van het platform

Het platform bestaat uit verschillende onderdelen en functies. In onderstaand overzicht leggen we de belangrijkste uit. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Dashboard

In het dashboard vind je een overzicht van de opvallendste gegevens van je objecten. Bijvoorbeeld met de meest gereden kilometers en hoogst gemeten snelheid. Vanuit hier kun je eenvoudig verder navigeren door het systeem.

Live volgen

Met de live-functie kun je de locaties van je objecten volgen. Je kunt huidige locaties bekijken als je een actief track-and-tracesysteem hebt dat je objecten constant volgt. Heb je een passief systeem, zoals de LoRa tag, dan kun je de laatst doorgegeven locatie bekijken.

Historie terugkijken

Behalve recente locaties kun je ook vorige locaties en gereden routes terugvinden. Gedurende de looptijd van je abonnement bij Trackpointer blijven al deze locaties beschikbaar. Handig als je nog eens terug wilt kijken.

Rapportages maken

Van rittenregistratie tot urenrapport, in de rapportages vind je alle geregistreerde gegevens van je objecten terug. Je bekijkt ze via het platform of je ontvangt ze elke periode in je mailbox. Maar ook Trackpointer kijkt met je mee en stuurt je relevante rapportages. We brengen je ook op de hoogte als de verbinding met een van je objecten bijvoorbeeld verbroken wordt.

Zelf alarmen kiezen

Je objecten moeten goed beveiligd zijn tegen diefstal of misbruik. Daarom kun je voor verschillende situaties een alarm instellen en voor opvolging door een alarmcentrale kiezen. Bijvoorbeeld als er met de spanning van het object geknoeid wordt, als er over een bepaalde snelheid wordt heen gegaan of als het object buiten een ingestelde zone komt. Je ontvangt in zo’n geval een melding via e-mail of sms.

Stel configuraties in

Door configuraties in te stellen kun je het systeem het werk voor je laten doen. Dat gaat van rapporten tot alarmen. In de praktijk betekent dit dat je bijvoorbeeld instelt op welke tijden een bepaald alarm actief is. Of wanneer een eventuele startblokkering aan staat. Dat kan in het weekend zijn, ‘s avonds na werktijd of een andere tijd naar keuze.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Platform en app

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.