• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Scooter beveiliging

Dé specialist op het gebied van diefstal beveiliging

De scooterbranche kenmerkt zich door een hoog percentage diefstallen. De voertuigen zijn helaas nogal populair onder dieven. Dit omdat ze vrij eenvoudig te stelen zijn en bovendien makkelijk te verkopen. Een stevig slot en een alarminstallatie houden criminelen helaas niet bij uw voertuig vandaan. Verplaatsen van scooters gaat snel en makkelijk en de eigenaar of politie komt vaak te laat. Wilt u op elk moment de positie van uw scooter achterhalen. Ontdek het track en trace scooter systeem van Trackpointer.

Scooter beveiligen tegen diefstal

Trackpointer zorgt er voor dat de positie van uw tweewieler op ieder moment achterhaald kan worden. Een scooter gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. Zo kan uw voertuig snel en waarschijnlijk schadeloos teruggevonden worden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen met uw GPS tracker-scooter!

Een scooter gps tracker is niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. Hij kan door zijn compacte formaat gemakkelijk verborgen worden in het voertuig. U kunt voortaan dus zorgeloos scooterrijden én uw waardevolle tweewieler neerzetten waar u maar wilt. Bang te zijn dat u hem kwijtraakt, hoeft niet meer. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig je scooter met een GPS tracker

GPS for control: optimale bescherming

Traditionele oplossingen kunnen diefstal preventie vaak niet verhinderen. Met de beveiligingsoplossingen van AN Products & Services is een voertuig, vaartuig of werktuig dat onrechtmatig van eigenaar wisselt gemakkelijk terug te vinden.

De beveiligingsoplossingen van AN Products & Services bieden optimale bescherming door zorgvuldige afstemming en samenwerking tussen alle betrokken partijen. De beveiligingsoplossingen voldoen aan verschillende gestelde keuringsvoorschriften, mogelijkheid tot koppeling aan een particuliere alarmcentrale behoort tot de mogelijkheden.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Scooter beveiliging

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.