• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Caravan gps-tracker

De specialist op het gebied van caravanbeveiliging

Je gaat graag op reis met je caravan. Maar juist op de momenten waarop je de caravan niet gebruikt, wil je deze beschermen tegen diefstal. Met een caravan gps-tracker kun je de locatie van je kostbare aanhanger op ieder moment bekijken. Simpel en doeltreffend. En zonder twijfel de meest efficiënte beveiliging voor je kostbare bezit, want in de meeste gevallen vindt de politie de caravan bij diefstal snel weer terug.

Gps-tracker met sterke ontvanger

Als je een caravan wil beveiligen, is een gps-tracker met een sterke ontvanger onmisbaar. Door de metalen behuizing van de caravan kan het bereik namelijk te wensen over laten. Een permanente stroomvoorziening is daarnaast niet altijd mogelijk. Daarom werkt de caravan gps-tracker van Trackpointer draadloos. Zo ben je altijd verzekerd van een goede beveiliging en kun je ook buiten je vakanties om met een gerust hart op pad.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig uw Caravan met een GPS tracker van Trackpointer

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Caravan gps tracker

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.