• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Caravan GPS Tracker

De specialist op het gebied van caravan beveiliging

Het aantal diefstallen van caravans is de laatste jaren explosief gestegen. De huizen op wielen staan helaas nogal hoog op de verlanglijst van het dievengilde.

Trackpointer zorgt er graag voor dat de positie van uw kostbare aanhanger op ieder moment achterhaald kan worden, simpel en doeltreffend. Caravanbeveiliging door het aanbrengen van een gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiliging voor uw kostbare bezit. Zo hebben u en de politie de caravan snel en waarschijnlijk zonder enige schade teruggevonden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen!

Tracker met sterke GPS ontvanger

Trackpointer denkt met het caravan beveiliging systeem graag met u mee om uw waardevolle bezittingen zo optimaal mogelijk te beveiligen. De caravanbeveiliging van Trackpointer is bijvoorbeeld uitgerust met een zeer sterke gps ontvanger. Dat is door de metalen behuizing van de kampeeraanhanger ook wel nodig. Het bereik van het track en trace systeem kan dan namelijk te wensen over laten. Caravan beveiliging van Trackpointer werkt bovendien draadloos. Permanente stroomvoorziening is bij een caravan tenslotte problematisch.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig uw Caravan met een GPS tracker van Trackpointer

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Caravan gps tracker

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.