• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Gps-tracker auto

De specialist op het gebied van fleetmanagement

Je denkt er liever niet aan, maar je auto kan gestolen worden. Met een gps-tracker van Trackpointer weet je in ieder geval dat de dieven niet ver zullen komen. Tegelijkertijd maak je het de politie een stuk gemakkelijker. Doordat er snel actie wordt ondernomen wordt het voertuig vaak binnen kort tijd weer gevonden. Onbeschadigd en al.

Gps-tracker auto kopen

De beste gps-trackers kopen voor het volgen en monitoren van auto’s? Bij Trackpointer bieden we je een online realtime volgsysteem voor je auto. Je kunt je voertuigen dan niet alleen volgen, maar je bent ook verzekerd van een veilig gevoel. In ons gebruiksvriendelijke online platform volg je eenvoudig al je voertuigen.

Vraag offerte aan

Auto's kunnen voorzien worden van een GPS tracker

Auto volgsysteem

Je auto op afstand volgen en beveiligen is met het autovolgsysteem van Trackpointer uitermate simpel. Het enige dat je nodig heeft is een autovolgsysteem en een inlogcode voor het online platform. Daar zie je meteen waar je wagen zich bevindt. Een diefstal wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Met een auto volgsysteem van Trackpointer komen de dieven niet ver.

Track-and-trace auto

Het enige dat je nodig hebt om je wagenpark op afstand te kunnen volgen en beveiligen, is een voertuigvolgsysteem en een inlogcode voor het online platform van Trackpointer. Online zie je vervolgens precies waar de wagens zich bevinden. Je leaseauto, trouwwagen, huurauto, limousine of taxi zijn vanaf nu niet meer onbeheerd. Het bijhouden van de rittenadministratie kan ook een reden zijn om een auto volgsysteem in gebruik te nemen. De Belastingdienst stelt tegenwoordig hoge eisen aan werkgevers. De administratie dient uiteraard op orde te zijn en het privégebruik van bedrijfsauto’s moet worden gecontroleerd. Een auto volgsysteem is de oplossing.

Neem contact op

Wagenpark beveiligen is belangrijk voor wagenparkbeheerders.

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker auto

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.