• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

GPS Tracker auto

De specialist op het gebied van fleetmanagement

U kunt vast en zeker genoeg redenen bedenken om uw eigen auto of uw complete wagenpark te voorzien van een gps tracker auto.

U wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar uw auto kan gestolen worden. Met een gps tracker van Trackpointer weet u tenminste zeker dat de dieven niet ver zullen komen. U maakt het de politie wel heel gemakkelijk. Een uitgebreide zoektocht is niet meer nodig, uw voertuig is binnen een mum van tijd teruggevonden. Onbeschadigd in de meeste gevallen, want er is tenslotte snel actie ondernomen.

GPS Tracker auto kopen

De beste GPS trackers kopen voor het volgen en monitoren van auto’s? Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. U kunt uw waardevolle objecten beveiligen met een GPS tracker van Trackpointer. Maar met een GPS trackingsysteem van Trackpointer bent u ook verzekerd van een veilig gevoel voor mens en dier. In ons eigen ontwikkelde fleet management platform mytrackpointer.nl kunt u eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk uw systemen volgen.

Vraag offerte aan

Auto's kunnen voorzien worden van een GPS tracker

Auto volgsysteem

Uw kostbare auto op afstand volgen en beveiligen is met het autovolgsysteem van Trackpointer uitermate simpel. Het enige dat u nodig heeft is een auto volgsysteem en een inlogcode voor het online platform. Online ziet u binnen een mum van tijd waar uw wagen zich bevindt. Uw leaseauto’s, trouwwagens, huurauto’s, limousines of taxi’s zijn veilig onder uw toeziend oog.

Een aantal redenen om uw eigen voertuig of uw complete wagenpark te voorzien van een auto volgsysteem kunt u vast en zeker bedenken. Dat uw waardevolle bezittingen gestolen worden, dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Met een auto volgsysteem van Trackpointer weet u tenminste zeker dat de dieven niet ver zullen komen. De politie zal u dankbaar zijn. Een uitgebreide zoektocht is niet meer nodig, uw auto’s zijn binnen een mum van tijd teruggevonden. Onbeschadigd in de meeste gevallen, want er is tenslotte snel actie ondernomen.

Track and trace auto

Het enige dat u nodig heeft om uw wagenpark op afstand te kunnen volgen en beveiligen, is een auto volgsysteem en een inlogcode voor het online platform van Trackpointer. Online ziet u vervolgens precies waar uw wagen zich bevindt. Uw leaseauto, trouwwagen, huurauto, limousine of taxi is van nu af aan veilig onder uw toeziend oog.

Het bijhouden van de rittenadministratie kan ook een reden zijn om een auto volgsysteem in gebruik te nemen. De belastingdienst stelt tegenwoordig hoge eisen aan werkgevers. De administratie dient uiteraard op orde te zijn. Het privégebruik van bedrijfsauto’s moet bijvoorbeeld worden gecontroleerd. Een auto volgsysteem is de oplossing.

Neem contact op

Wagenpark beveiligen is belangrijk voor wagenparkbeheerders.

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker auto

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.