• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Gps-tracker boot

De specialist op het gebied van fleetmanagement

Een goede beveiliging is een must voor iedere booteigenaar. Natuurlijk kan het vaartuig zelf gestolen worden, maar ook buitenboordmotoren zijn regelmatig doelwit van dieven. Met een boot gps-tracker van Trackpointer verklein je het risico op diefstal. Je ziet op ieder moment de locatie van de boot of motor. Onze compacte gps-tracker kan zowel in de boot zelf als in de buitenboordmotor geplaatst worden. Een efficiënte beveiliging voor je kostbare bezit.

Buitenboordmotoren beveiligen

De belangrijkste eigenschap van een boot gps-tracker is natuurlijk dat hij goed functioneert in een vochtige omgeving. Onze boot gps-tracker is daarom met een waterdichte behuizing ontwikkeld. Daarnaast is het essentieel dat het systeem voor de nodige informatie zorgt om een vermiste boot snel terug te vinden. Omdat op het water niet altijd een goede stroomvoorziening aanwezig is, is een flinke batterij vast onderdeel van de gps-tracker op een vaartuig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig schepen, boten, waterscooters en buitenboord motoren met een GPS tracker

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voer- en vaartuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker boot

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.