• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

GPS Tracker boot

De specialist op het gebied van fleetmanagement

De belangrijkste eigenschap van een boot gps tracker is, naast het verschaffen van noodzakelijke informatie om een vermiste boot snel terug te vinden, dat hij goed functioneert in een vochtige omgeving. Een waterdichte behuizing is voor Trackpointer vanzelfsprekend. Op het water is bovendien niet altijd een goede stroomvoorziening aanwezig. Een flinke batterij is daarom vast onderdeel van de gps tracker op een vaartuig.

Buitenboordmotoren beveiligen

Uiteraard kan het vaartuig zelf gestolen worden, maar ook buitenboordmotoren zijn regelmatig doelwit van het dievengilde. Een goede beveiliging in de vorm van een boot gps tracker is daarom een must voor iedere booteigenaar.

De compacte tracker kan zowel in de boot zelf als in de buitenboordmotor worden geplaatst. Trackpointer zorgt ervoor dat de precieze locatie van uw boot of motor op ieder moment achterhaald kan worden. De gps tracker is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. De politie en u hebben de gestolen boot of buitenboordmotor binnen een mum van tijd teruggevonden. Waarschijnlijk zonder enige schade. U heeft tenslotte razendsnel actie ondernomen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig schepen, boten, waterscooters en buitenboord motoren met een GPS tracker

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker boot

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.