• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Gps-tracker camper

De specialist op het gebied van fleetmanagement

Campers staan helaas hoog op de verlanglijst van dieven. Het aantal diefstallen is de laatste jaren explosief gestegen. Met een gps-tracker voor campers van Trackpointer zorgen we ervoor dat je altijd weet waar je camper of caravan is. Zo kun je snel actie ondernemen bij onraad.

Zeer sterke GPS ontvanger

De camperbeveiliging van Trackpointer is uitgerust met een zeer sterke gps ontvanger. Dat is ook nodig, want campers hebben een metalen behuizing waardoor het signaal beperkt wordt. Permanente stroomvoorziening is bij dit soort voertuigen niet mogelijk. Daarom werkt de gps-tracker draadloos. Op deze manier  helpen we je om je waardevolle bezit nog beter te beveiligen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig uw camper met een GPS tracker van Trackpointer

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker camper

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.