• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

GPS Tracker camper

De specialist op het gebied van fleetmanagement

Campers staan helaas nogal hoog op de verlanglijst van het dievengilde. Het aantal diefstallen is de laatste jaren explosief gestegen.

Trackpointer zorgt er voor dat de positie van uw voertuig op ieder moment achterhaald kan worden. Camper beveiliging, door het aanbrengen van een gps tracker, is zonder twijfel het meest efficiënte beveiligingsmiddel voor uw kostbare bezit. Zo hebben u en de politie de camper snel en waarschijnlijk zonder enige schade teruggevonden. U kunt tenslotte razendsnel actie ondernemen!

Zeer sterke GPS ontvanger

De camper beveiliging van Trackpointer is uitgerust met een zeer sterke gps ontvanger. Dat is door de metalen behuizing van de kampeerwagen ook wel nodig. Bovendien werkt de camper beveiliging draadloos. Permanente stroomvoorziening is bij zo’n voertuig tenslotte problematisch. Trackpointer denkt met deze manier van camper beveiliging graag met u mee om uw waardevolle bezittingen zo optimaal mogelijk te beveiligen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig uw camper met een GPS tracker van Trackpointer

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker camper

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.