• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Fiets beveiligen met gps-tracker

De specialist op het gebied van fietsbeveiliging

Vaak horen we dat het volgen van kleine objecten zonder eigen accu lastig is. Bijvoorbeeld bij fietsen. Volgsystemen met gps zijn te duur of te groot door batterypacks en moeten telkens worden opgeladen. Bluetooth heeft niet genoeg bereik om effectief te zijn, omdat positionering pas mogelijk is zodra het object in de buurt is van een transponder. Door goed naar de verschillende wensen te luisteren en die te combineren hebben we een betaalbare oplossing voor alle soorten objecten. Met een gps -tracker voor je fiets hoef je je geen zorgen meer te maken over je fiets. Waar hij zich ook bevindt, je houdt altijd een oogje in het zeil.

Fietstracker LoRa Tag

Een gps-trackers kopen voor het volgen en monitoren van fietsen? Ga dan voor de LoRa tag move. Een compacte en draadloze tracker voor je fiets die tot wel vijf jaar meegaat. Je ontvangt meerdere keren per dag de locatie. Dankzij de opsporingstechnieken vinden we je fiets snel weer terug als je slachtoffer wordt van diefstal.

Ga naar LoRa Move

Fietsbeveiliging met een GPS tracker van Trackpointer

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker fiets

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.