• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Fiets beveiligen met GPS Trackers

De specialist op het gebied van fietsbeveiliging

Wij horen regelmatig dat het lokaliseren van kleine objecten zonder eigen accuvoorziening een probleem is voor veel van onze klanten. Op GPS gebaseerde volgsystemen waren te duur of te groot door batterypacks en moesten telkens worden opgeladen. Bluetooth had niet genoeg bereik om effectief ingezet te worden, omdat positionering pas mogelijk is zodra het object in de buurt is van een transponder.

Door goed naar de verschillende wensen van te luisteren en deze wensen te combineren hebben wij een ideale, stand-alone en betaalbare/goedkope oplossing voor alle soorten objecten: De Trackpointer LoRa Tag Move

 

GPS voor fiets tegen diefstal

Met een gps tracker voor uw fiets bent u verzekerd van een veilig gevoel. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken om uw mooie (nieuwe) fiets. Waar de fiets zich ook bevindt, u houdt altijd gemakkelijk een oogje in het zeil met het track en trace systeem van Trackpointer

Fietstracker LoRa Tag

De beste GPS trackers kopen voor het volgen en monitoren van fietsen? Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. U kunt uw waardevolle objecten beveiligen met een GPS tracker van Trackpointer. Maar met een GPS trackingsysteem van Trackpointer bent u ook verzekerd van een veilig gevoel voor mens en dier. In ons eigen ontwikkelde fleet management platform trackpointer kunt u eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk uw systemen volgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Fietsbeveiliging met een GPS tracker van Trackpointer

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Gps tracker fiets

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.