Trackpointer App nu beschikbaar

Naast het online platform kunnen klanten van Trackpointer nu ook gebruik maken van de Trackpointer App. Omdat deze dezelfde vormgeving heeft als het platform, is overstappen eenvoudig.

Het pluspunt van de app is dat die gebruik maakt van pushberichten. Het grote voordeel van pushberichten is de snelheid waarmee ze worden verstuurd en het gemak waarmee je ze kunt doorsturen en opvolgen.

Waarschuw-adressen

Dat is vooral voor waarschuw-adressen een belangrijke toevoeging. Die kunnen bij een alarmering direct controleren of deze terecht is of niet. Mocht dit zo zijn, dan kunnen ze de melding eenvoudig doorsturen naar de alarmcentrale. Zo niet, dan kunnen ze het bericht negeren.

Alle functionaliteiten

Verder vind je in de app alle functionaliteiten die nu op het online platform beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld het aantal gereden kilometers en de maximale snelheden. Als je een actief track & trace-systeem hebt, kun je live de locaties van alle objecten volgen. Maak je gebruik van een passief systeem, zoals de LoRa tag? Dan zie je in de app de laatst doorgegeven locaties.

Zelf bepalen

Met de Trackpointer App heb je nog meer gebruiksgemak doordat je zelf de instellingen ervan bepaalt. Wat je wilt zien, schakel je in, wat je niet nodig hebt, schakel je uit. Wil je toch liever het online platform blijven gebruiken? Geen punt, dat blijft gewoon beschikbaar.