• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Werkmaterieel beveiliging

De specialist op het gebied van fleetmanagement

De vraag waar ben je? of waar zijn mijn waardevolle bedrijfsmiddelen? hoef u niet langer te stellen. Met een werkmaterieel beveiliging oplossing van Trackpointer houden wij daar namelijk zicht op. Trackpointer heeft met de Boomerang een werkmaterieel beveiliging systeem ontwikkeld die voorzien is van alle nieuw technologieën.

Oplossingen

Altijd en overal realtime inzicht in uw voertuigen, vaartuigen, materieel, landbouwobjecten en andere bedrijfseigendommen? Met de oplossingen van Trackpointer volgt en traceert u alle locaties. Deze inzichten kunt u gebruiken om uw organisatie efficiënter in te richten.

Lees verder >

Trackpointer Boomerang is de oplossing

Diefstal is een groeiende zorg en dieven krijgen steeds meer en meer technieken om de huidige generatie GPS systemen te jammen en uit te schakelen. Met een combinatie van GPS, GSM, RF-technologie is de Trackpointer Boomerang een stap vooruit. Door deze gecombineerde technieken is voor werkmaterieel beveiliging traceren in gebouwen, loodsen en containers nu ook mogelijk. De Boomerang is zeer compact hierdoor kan het in elk object eenvoudig uit het zicht gemonteerd worden.

Bekijk aanbod

Beveilig werkmaterieel

Wat klanten over ons zeggen

De trots van Trackpointer

Een gps tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer biedt u een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit begrijpen wij heel goed en daarom vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk.

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Materieelbeheer

  • Voer een getal tussen 9 en 11 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.