• Hoge kwaliteit
  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Veilig in gebruik
  • App compatible

Beveiliging werkmaterieel

De specialist op het gebied van fleetmanagement

Stel dat je je niet meer hoeft af te vragen waar je werkmaterieel zich bevindt. Bij Trackpointer kan het. We ontwikkelden een beveiligingssysteem voor werkmaterieel die van alle nieuwe technologieën voorzien is. Een tipje van de sluier: de Boomerang peilzender.

Oplossingen

Altijd en overal realtime inzicht in je voertuigen, vaartuigen, materieel, landbouwobjecten en andere bedrijfseigendommen? Met de oplossingen van Trackpointer volg en traceer je alle locaties. Deze inzichten kun je gebruiken om je organisatie efficiënter in te richten.

Lees verder >

De Boomerang peilzender is de oplossing

Diefstal is een groeiende zorg. Dieven krijgen steeds geavanceerdere technieken om de huidige generatie gps-systemen te hacken en uit te schakelen. Met een combinatie van gps-, gsm- en RF-technologie is de Boomerang peilzender ze een stap voor. Met deze gecombineerde technieken beveiligen we werkmaterieel niet alleen buiten, maar ook in gebouwen, loodsen en containers. Dankzij het compacte formaat monteren we de zender in elk object en uit het zicht.

Bekijk aanbod

Beveilig werkmaterieel

We staan voor je klaar

De trots van Trackpointer

Een gps-tracker is belangrijk voor ondernemers of wagenparkbeheerders voor het volgen van voertuigen. Trackpointer zorgt voor een online realtime volgsysteem. Dit volgsysteem moet inzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dat begrijpen we heel goed. Daarom staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ruim 20 jaar ervaring weten we wat werkt en staan we dag en nacht voor je klaar

Arie de Vree

Owner / Consultant

Offerte aanvragen voor: Materieelbeheer

  • Voer een nummer in van 9 tot 11.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.